ThetaHealing

11101235_10204711121472144_3096864611058718728_n

Šta je ThetaHealing?

Kako izgleda ThetaHealing tretman?

Zašto će tebi služiti tretman?

Šta nam se trenutno dešava u životu na to 90-95% utiče naša podsvest, dok samo 5-10% ima uticaja naš svesni um. Šta to zapravo znači? Sve ono što trenutno imamo u životu je naša podsvest kreirala. Kada to kažem mislim na naše ponašanje, naše reakcije, kako se osećamo, kakva uverenja imamo. Ove obrasce delom smo nasledili od naših roditelja, delom su nastala iz naših iskustava, a delom smo pokupili od našeg okruženja. I to je poenta. Na osnovu ovih obrazaca koji su duboko u nama, mi živimo naš život, i kroz te naočare vidimo svet okoo nas.

Ovi obrasci su ti koji koji kreiraju naš život. Nije sigurno da su ovi obrasci uvek na pravi način prisutni u našim životima. Kada već osećamo bes, nezadovoljstvo, nemoć, tugu, vreme je da se stvari menjaju. Vreme je da promenimo ova uverenja, osećaje, obrasce koji nam više ne služe. A to možemo da uradimo sa lakoćom uz ThetaHealing tehniku.

ThetaHealing je tehnika energetskog isceljivanja. Ova tehnika deluje na svim nivoima našeg bića: na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom. Theta stanje nam pomaže upravo u tome da zamenimo uverenja koja nam ne služe sa novim uverenjima koja će nam služiti. Theta stanje je sasvim prirodno stanje. To stanje svako od nas doživi barem dva puta u toku dana. Par trenutaka pre nego što zaspimo i par trenutaka pre nego što se probudimo. Ovo je jedno mirno stanje, međutim svesno stanje. U ovom stanju imamo priliku i mogućnost da pogledamo koja su ograničavajuća uverenja, osećaji, obrasci koji nas sputavaju da živimo život kakav želimo.

Nora Kalapati ThetaHealingNa ThetaHealing tretmanu pričam sa klijentima, i zajedno kao tim, dolazimo do ograničavajućih uverenja, osećaja obrazaca koji mu ne dozvoljavaju da živi život punim plućima. U toku tretmana ja kao praktičar smem da menjam uverenja, osećaje, obrasce samo koje mi klijent verbalno odobri, zato mi je izuzetna važna saradnja klijenta u toku tretmana. Poštujemo u potpunosti klijentovu slobodnu volju. Kroz pitanja i odgovore dolazimo do korenskih ograničenja koje klijent ima, i samim tim do stvari koje ćemo isceljivati, otpuštati i menjati.

U kojim situacijama može ThetaHealing tretman da pomogne?

1. Problemi na radnom mestu (odnosi sa kolegama, promena radnog mesta, u situaciji ako teško pronalazite pravo radno mesto za sebe).

2. Finansijski problemi (ako teško sklapate kraj sa krajem, ako imate osećaj da novca nikad nema, ako su vaši izdaci veći od prihoda, ako bez obzira koliko radite nemate novac, ako imate osećaj da novac sa lakoćom odlazi od vas).

3. Odnos sa samim sobom (ako imate osećaj da ne volite sebe, akoo vam fali samopouzdanja, ako imate osećaj niže vrednosti, ako imate strahove, ako imate negativnu sliku o sebi, ako često osećate tugu, bol, nemoć, ako se stidite, ako imate neke fobije, zavisnosti, itd.).

4. Ako imate problema sa fizičkim izgledom, kilažom (ako ne možete da smršate, da se ugojite, ako ne volite sebe da vidite u ogledalu).

5. Ako se ne osećate dobro u svojoj koži, fizičkom telu

6. Ako imate problema u partnerskim odnosima (ne možete da nađete partnera, ako se plašite da će vas prevatiti, ako ste ljubomorni, ako imate strah da budete u vezi, ako imate osećaj da vas partner iskorištava, ako se osećate loše trenutno u svom odnosu).

7. Ako ne vidite širu sliku samo probleme, ako vam je teško da izađete iz izazovnih situacija.

8. Ako vam je dosadilo da se stalno vrtite u krug i želite da izađete iz svega toga.

Koliko brzo se može desiti promena nakon ThetaHealing tretmana?

Veoma često promena se desi već na samom tretmanu. A nekada to bude kroz par dana. Theta stanje je sjajno da se promeni sistem uverenja. I čim se to promeni, samim tim vi ste se promenili, osećate se drugačije, imate drugačiji pogled na stvari, i tako dozvoljavate i okruženju da se prilagodi promenama.

Kako izgleda ThetaHealing tretman?

Kao praktičar na početku tretmana ću vas pitati na kojoj temi želite da radimo, šta bi voleli da je drugačije koda vas i u vašem životu?
Nakon toga sa pitanjima ću vas voditi do tačke odakle je sve to krenulo, i koja su ključna uverenja, osećaji, obrasci koji vas sputavaju da to već sada imate u životu. Kada nađemo taj korenski problem, tada dolazi na red isceljenje, odnosno menjanje tih uverenja, samo ako vi kao klijent to odobrite. Svo vreme fokus je na vama i kako se oseate, a na kraju tretmana vam dajem smernice kako dalje i na šta da obratite pažnju.

Koliko tretmana je potrebno?

To sve zavisi od Vas. Svi smo mi posebni i jedinstveni na svoj način, zato od vas zavisi koliko tretmana će vam biti potrebno. Najčešće uverenja, osećaji, obrasci koje menjamo utiču na više stvari, tako da se više stvari i menja. Pitanje je samo koliko ste spremni za promenu i koji tempo vama prija. Naravno u toku tretmana pratimo vaš tempo, i radimo naredni tretman po dogovoru i potrebi.

Da li ThetaHealing tretman može da se radi na daljinu?

Da, naravno. Tretman na daljinu daje identičan efekat i rezultat gde god se vi nalazite. Na daljinu tretman možemo raditi preko Skype-a, Vibera-a, Messengera. Kada se dogovaramo za termin tretmana određujemo i na koji način ćemo ga raditi.
A ako želite da radimo uživu, ja sam u Novom Sadu.

Koja je cena ThetaHealing tretmana i koliko traje?

Cena ThetaHealing tretmana u trajanju od 60 minuta je 30 Eura.

Cena ThetaHealing tretmana u trajanju od 90 minuta je 50 Eura.

Kako mogu zakazati ThetaHealing tretman?

Zakazivanje tretmana je putem maila: kalapati.nora@gmail.com
Ili putem vibera: +381 63 582 923

Zakažite Svoj ThetaHealing tretman već danas. 🙂
Radujem se zajedničnom radu. 🙂

20170921_111449

U nastavku delim sa Vama neke od  utisaka klijenata nakon tretmana.
Ostale možete pročitati OVDE.

“Draga Nora, na dan kada smo prvi put radile ThetaHealing tretman ja sam ponovo rođena. Moj život od tada delim, na pre i posle tretmana. Ta količina mira, sigurnosti, stabilnosti koji osećam u sebi je fascinantan. Konačno dišem punim plućima, a ne plitko kako sam ranije, sada dišem onako iz stomaka. Vratila si moj život meni nakon 25 godina tuge i patnje. Sada je ponovo sve u mojim rukama, i osećam se snažno i moćno zbog toga, bitna mi je samo moja sreća a ne šta drugi misle i govore. Hvala ti do neba ❤ ”

“Od srca preporucujem theta healing, posebno sa divnom Norom, sam njen glas iscjeljuje i jos tretman u paketu. To je kao da kada imas pticicu koja ti pjeva,svaki dan i tako ti srce raduje se slusajuci “

“Draga Nora poslje tvojih tretmana moj zivot je čaroban. Čuda , sreća, ljubav, mir zadovoljstvo bili su nepoznanica u mom životu. Poslje rada s tobom moj život je čarolija, magija se dešava iz minute u minutu. Osmijeh se ne skida s lica moga ovo je predivno. Hvala ti na tim predivnim trenucima . Hvala ti sto je svaki moj dan magičan!!!!! “

“Jako sam srećna. Sve se krenulo savršeno slagati i to zamisli nakon Theta tretmana 🙂 Slučajno? Ne bi rekla. 🙂 Hvala ti puno. :)”

20170921_111449