ThetaHealing

11101235_10204711121472144_3096864611058718728_n

Šta je ThetaHealing?

ThetaHealing je tehnika energetskog isceljivanja. Theta jer se u ovoj tehnici koriste theta moždani talasi niske frekvencije. To je sasvim prirodno stanje, koje svako doživljava barem dva puta u toku dana. Par trenutaka pre buđenja i par trenutaka pre nego što zaspimo. Ovo stanje nam omogućava da vidim šta je to što smo duboko zatrpali u svoju podsvest i što nam sada oblikuje život. A Healing u ovom nazivu znači isceljivanje.

Ova tehnika deluje na svim nivoima našeg bića: na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom. Po ovoj tehnici se smatra da mi sami kreiramo sopstveni život sa svim uverenjima, osećajima, događajima koje smo proživeli u prošlosti. Zašto ne živimo život kakav želimo? Razlog se nalazi u podsvesti. Sve te stvari koje smo duboko sakrili, utrpali u podsvest i taj velika raskorak između svesnog i nesvesnog nas dovodi u situaciju u kojoj se trenutno nalazimo.

ThetaHealing omogućava da se uklone podsvesne blokade, negativna verovanja i osećaji, traume i strahovi. Sa ovom tehnikom možemo da menjamo svaki segment našeg života i svaku situaciju u kojoj se nalazimo. Najčešće radimo na temi: strahovi, traume, anksioznost, agorafobija, traume,  nedostatak samopouzdanja, trema, gojaznost,  depresija, stres, bes i ljutnja, emocionalna nestabilnost, nesposobnost izražavanja sopstvenih potencijala, osećaj krivice, ljubomora, briga, nedostatak motivacije, stidljivost, osećaj odbacenosti, opsesije, fnansijski problemi, meduljudski odnosi,  različiti oblici zavisnosti itd.

U toku tretmana klijent je potpuno svestan i ne pada ni u hipnozu ni u trans.

U toku tretmana praktičar pomaže klijentu da dođe do ograničavajućih uverenja, strahova, osećaja, trauma koje se nalaze na putu srećnog radosnog i ispunjenog života. Ono što je bitno naglasiti da praktičar menja samo ona uverenja, osećaje i stvari koje klijent prihvati, odnosno verbalno odobri. Poštujemo svačiju slobodnu volju, tako da ste sigurni, bezbedni i zaštićeni u toku celog tretmana.

Tretmani se mogu raditi i uživo i na daljinu i postiže se identičan efekat i rezultat gde god da se nalazite.

Za sva dodatna pitanja, zakazivanje ThetaHealing tretmana pišite mi na mail:

kalapati.nora@gmail.com

 

Ovo su samo neki od utisaka nakon tretmana. Ostale možete pročitati OVDE.

“Draga Nora, na dan kada smo prvi put radile ThetaHealing tretman ja sam ponovo rođena. Moj život od tada delim, na pre i posle tretmana. Ta količina mira, sigurnosti, stabilnosti koji osećam u sebi je fascinantan. Konačno dišem punim plućima, a ne plitko kako sam ranije, sada dišem onako iz stomaka. Vratila si moj život meni nakon 25 godina tuge i patnje. Sada je ponovo sve u mojim rukama, i osećam se snažno i moćno zbog toga, bitna mi je samo moja sreća a ne šta drugi misle i govore. Hvala ti do neba ❤ ”

“Od srca preporucujem theta healing, posebno sa divnom Norom, sam njen glas iscjeljuje i jos tretman u paketu. To je kao da kada imas pticicu koja ti pjeva,svaki dan i tako ti srce raduje se slusajuci “

“Draga Nora poslje tvojih tretmana moj zivot je čaroban. Čuda , sreća, ljubav, mir zadovoljstvo bili su nepoznanica u mom životu. Poslje rada s tobom moj život je čarolija, magija se dešava iz minute u minutu. Osmijeh se ne skida s lica moga ovo je predivno. Hvala ti na tim predivnim trenucima . Hvala ti sto je svaki moj dan magičan!!!!! “

“Jako sam srećna. Sve se krenulo savršeno slagati i to zamisli nakon Theta tretmana 🙂 Slučajno? Ne bi rekla. 🙂 Hvala ti puno. :)”

20170921_111449

Advertisements