ThetaHealing

11101235_10204711121472144_3096864611058718728_n

Šta je ThetaHealing?

ThetaHealing je tehnika energetskog isceljivanja. Theta jer se u ovoj tehnici koriste theta moždani talasi niske frekvencije. To je sasvim prirodno stanje, koje svako doživljava barem dva puta u toku dana. Par trenutaka pre buđenja i par trenutaka pre nego što zaspimo. Ovo stanje nam omogućava da vidim šta je to što smo duboko zatrpali u svoju podsvest i što nam sada oblikuje život. A Healing u ovom nazivu znači isceljivanje.

Ova tehnika deluje na svim nivoima našeg bića: na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom. Po ovoj tehnici se smatra da mi sami kreiramo sopstveni život sa svim uverenjima, osećajima, događajima koje smo proživeli u prošlosti. Zašto ne živimo život kakav želimo? Razlog se nalazi u podsvesti. Sve te stvari koje smo duboko sakrili, utrpali u podsvest i taj velika raskorak između svesnog i nesvesnog nas dovodi u situaciju u kojoj se trenutno nalazimo.

ThetaHealing omogućava da se uklone podsvesne blokade, negativna verovanja i osećaji, traume i strahovi. Sa ovom tehnikom možemo da menjamo svaki segment našeg života i svaku situaciju u kojoj se nalazimo. Najčešće radimo na temi: strahovi, traume, anksioznost, agorafobija, traume,  nedostatak samopouzdanja, trema, gojaznost,  depresija, stres, bes i ljutnja, emocionalna nestabilnost, nesposobnost izražavanja sopstvenih potencijala, osećaj krivice, ljubomora, briga, nedostatak motivacije, stidljivost, osećaj odbacenosti, opsesije, fnansijski problemi, meduljudski odnosi,  različiti oblici zavisnosti itd.

U toku tretmana klijent je potpuno svestan i ne pada ni u hipnozu ni u trans.

U toku tretmana praktičar pomaže klijentu da dođe do ograničavajućih uverenja, strahova, osećaja, trauma koje se nalaze na putu srećnog radosnog i ispunjenog života. Ono što je bitno naglasiti da praktičar menja samo ona uverenja, osećaje i stvari koje klijent prihvati, odnosno verbalno odobri. Poštujemo svačiju slobodnu volju, tako da ste sigurni, bezbedni i zaštićeni u toku celog tretmana.

Tretmani se mogu raditi i uživo i na daljinu i postiže se identičan efekat i rezultat gde god da se nalazite.

Za sva dodatna pitanja, zakazivanje ThetaHealing tretmana pišite mi na mail:

kalapati.nora@gmail.com

20170921_111449

Advertisements