Sreća na dlanu

SNADDa li ste spremni da svoje brige, nervozu zamenite sa srećom? Da li ste spremni da naučite kako da u svakoj situaciji pronađete sreću? Da li ste spremi da živite u sadašnjem trenutku?

Ako je Vaš odgovor DA, ovo je program za Vas!

Kroz ovih pet dana programa naučićete baš to. 🙂 Da u svakom trenutku nađete razlog da budete srećni. Bavićemo se sa pet ključnih stvari koje su nam potrebne za sreću. I cilj nam je da te stvari nastavite da koristite i nakon ovog programa.

Program je potpuno ONLINE. Što znači da može svako da mu se pridruži, bez obzira gde se nalazite. Svi učesnici će biti povezani u jednoj FaceBook grupi u koju samo oni imaju mogućnost pristupa. Tu će biti dostupni svi materijali, zadaci i sve što ćemo raditi u toku tih pet dana. Članstvo u toj grupi je sve dok traje FaceBook. 🙂 Što znači da Vam sve ostaje i nakon našeg zvaničnog druženja.

Kako će izgledati program Sreća na dlanu?

1. Svaki dan ujutru dobijate jedan zadatak, smernicu na šta toga dana treba da obratite pažnju, šta treba da uradite. Zadaci će biti lagani, ne oduzimaju puno vremena. To će biti smernica za taj dan.

2. U popodnevnim ili večernim časovima imamo live ukljulenje gde ćemo pričati na temu koju ste tog dana imali. Imaćete priliku da postavite i svoja pitanja tada. A na kraju svakog uključenja radićemo i vođenu meditaciju da dodatno potvrdimo gradivo. 🙂

3. U toj zatvorenoj grupi moći čete da podelite svoja iskustva, dobićete podršku od mene, i od svoje grupe. 🙂 U grupi je sve lakše, zar ne? 🙂

Tri najbitnije teme koje ćemo razlagati cele nedelje jesu:
– naše fizičko telo,
– fokus,
– snaga reči.

Da li ste spremni da brige zamenite sa srećom? 🙂

Ako jeste prijavite se putem maila:
kalapati.nora@gmail.com

Tu takođe možete da dobijete sve dodatne informacije.

Investicija za ovaj program iznosi 20 Eura. ❤

Broj mesta u grupi je ograničen!

Ja sam spremna, a Ti? 🙂

Utisci prve grupe polaznika:

“Draga Nora svaki korak napravljen s tobom ZNAM DA VODI KA CILJU. Uzivala sam u svakom zadatku i u svakoj Theta meditaciji. Ti prosto znas sta I kako treba. Svako tvoje pitanje dovodi do odgovora. Svaki tvoj zadatak ima smisla i ti dajes smisao svemu. Uvek sve lepo objasnis da bi stvarno svatili svrhu zivota i ucenja dali su to jabuke ili cokolada 🙂 sve u svemu VOLIM LJUBIM I GRLIM SVE KOJI SI UCESTVOVALI DIVNO STE I DRUZIMO SE USKORO ♡♡♡”

“Hvala tebi,hvala svima,ja sam uzivala i puno toga novog spoznala i upoznala:))) Ljubim puno i grlim sve jakoooooooooo!!!!”

“Takodje, divno je i sjajno bilo. Ja sam, na primjer, mnoge od ovih koncepata i praktikovala, ali, sad je sve bilo toliko dublje i stvarno,zapravo,”primilo se”. A tek meditacije, nesto savrseno, jer su krojene za nas, zapravo, Nora ih, pravi bas za nas, i to je takodje ono sto bih izdvojila kao posebno i nenadoknadivo, toliko je dragocjeno bilo iskustvo tokom svake meditacije. Divno, i hvala Nori.”

“I meditacije su odlične.Theta zaista”radi” 🙂 ”

“Vracam se sa utiscima posle nekog vremena…da ih sumiram ovako izdaleka,hehehehehhehhe Sta reci nego VREDELO JE!!!! Vredelo je toliko da je neprocenjivo…neprocenjiv je svaki novi osmeh,svako novo saznanje,svaki novi divan i čaroban dan….. Nije uvek ni sve vedrog neba,ali uz pomoc Nore i svih vas i programa nadjes uvek nesto lepo i u tim tamnim oblacima,uvek pronadjes neki novi i neistrazeni deo sebe i tome je sva ta lepota srece:) Zelim da kazem da se vracam svakoj stvari i vezbicama koje je Nora davala,svakom savetu…jer rad na sebi toliko pozitivne energije donosi da znam da taj proces nikada nece stati:))) I naravno i dalje se desavaju neverovatno lepe stvari,sjajne prilike,novi ljudi…ma SRECA SRECA SRECA…NA DLANU I OKO MENE:))))) Ljubim vas sve i grlim jako najjace!!”

 SNAD

Advertisements