Prijateljstvo sa novcem

20170925_185908Stalno brinete zbog novca? Novac vam dolazi samo onoliko koliko je dovoljno, i nikad onoliko koliko bi vi želeli? Dajte sebi priliku da to od sada bude drugačije!
Pridružite se programu Prijateljstvo sa novcem:
– da bez osećaja krivice želite da imate i zaradite više novca.
– da se oslobodite strahova koji su povezani sa uspehom i novcem.
– da pronađete koji su to uverenja, osećaji, koji vas sputavaju u tome da imate više novca.

Pridružite nam se ako vam svaki mesec stoji grč u želucu da li ćete moći da platite sve što treba, ako ni ne pomišljate da unapred planirate svoja putovanja, letovanja, ako svaki dodatni novac koji zaradite ode na neplanirane stvari, znajte da vi sami sebe sputavate u tome da napravite korak dalje.

Da li ste u detinjstvu slušali da novac ne raste na drvetu. Da su bogati ljudi zli, bezobrazni, da se za novac treba namučiti. Da se na pošten način ne može zaraditi dovoljno novca? Da li su vam govorili da niste dovoljno dobri, da vam neće uspeti? I gle čuda, stvarno se to i dešava…. Da oni koji imaju novca nemaju ljubav, zdravlje, da ne možete sve imati?
E pa vreme je da to bude DRUGAČIJE!

Teme sa kojima se bavimo na programu Prijateljstvo sa novcem:
Uverenja o novcu, manifestovanje novca i zašto nam to ne ide od ruke, nikada nemam dovoljno novca, da li zaslužujem novac ako zaista pogledam u dubinu sebe, kontrola i novac, nije sramota imati novca, pustanje besa, stresa.

Koliko traje program i kako će sve to izgledati?
Program traje 6 dana. U večernjim časovima od 10.12.2018. kada kreće program imaćemo po jedno LIVE uključenje, i obrađujemo jedu temu. Biće malo teorije, zadataka, a na kraju svakog live-a radimo meditaciju da dodatno potvrdimo pređeno gradivo.

Svi materijali vam ostaju i nakon tih 6 dana zvaničnog dela programa, i svaki put možete da im se vraćate, i da napravite dodatni korak ka prijateljstvu sa novcem.

Program je potpuno ONLINE. Što znači da može svako da mu se pridruži, bez obzira gde se nalazite. Svi učesnici će biti povezani u jednoj FaceBook grupi u koju samo oni imaju mogućnost pristupa. Tu će biti dostupni svi materijali, zadaci i sve što ćemo raditi u toku tih 6 dana. Članstvo u toj grupi je sve dok traje FaceBook. 🙂  Takođe pošto smatram da je u grupi sve lakše, cilj je da u toj grupi pratimo, podržavamo jedni druge i da se stvori jedna divna grupica koja će se družiti i nakon tih 6 dana. Svako svakako ima svoj put, cilj nije da se upoređujemo, ko je dokle stigao, nego međusobna podrška.

Druga grupa kreće sa radom 10.12.2018. i radi do 15.12.2018.

Svoje mesto ste zauzeli nakon plaćanja investicije.

Investicija za ovaj program iznosi 35 Eura za uplate do 05.12.2018.,
nakon toga cena je 40 eura
. ❤

A prijave i informacije su na mail:
kalapati.nora@gmail.com

Izuzetno se radujem ovoj avanturi i druženju sa svima Vama ❤

Ovo su utisci prve grupe programa nakon završetka zvaničnog dela:

Utisci - NOVAC

Novac preporuka i zasto

Da li se vidimo u sledećoj grupi? 🙂

Advertisements