O meni

IMG_20180403_094728.jpg Veliki pozdrav Svima i dobro došli 🙂

Moje ime je Nora Kalapati.

Rođena sam u Novom Sadu prvog dana proleća, 21.marta. 🙂

ThetaHealing i Bars praktičar sam,  Floriterapeut, i isto tako urednik i voditelj internet emisije Tim Sinergija – Jutarnja kafa.

Pored svega ovoga, ja volim da kažem za sebe da sam devojka koja uživa u životu, i voli da širi tu pozitivnu energiju na svoje okruženje. 🙂 Volim da se smejem, plešem, čitam, učim, pomažem drugima, plivam, sunčam, da se družim, upoznajem nove ljude, gradove, da putujem, ukratko da dišem punim plućima. 🙂

Studirala sam ekonomiju, ali je život imao neke druge planove za mene i usmerio me ka ovome što danas radim. Znate nekada život na teži način, ali nam ipak pokaže kojim putem da krenemo i šta je za nas naumio. A naše je tada već samo da slušamo i da ga paratimo.

2013. godine sam krenula da radim internet emisiju Tim Sinergija – Jutarnja kafa preko koje zaista imam priliku da upoznam puno divnih ljudi. Upoznala sam se sa puno sjajnih tehnika, ali ona koja je meni najviše pažnje privukla je bio ThetaHealing. I tako 2014. godine završavam prvu obuku za praktičare i tu kreće moja avantura. 🙂 Ubrzo nakon osnovne obuke, završavam i napredni deo, i do danas sam završila preko deset seminara.

2014. godine sam takođe završila dva seminara i obuku za Access Bars praktičara.

U decembru 2016. godine dobijam i diplomu Floriterapeuta.

Ono što zaista volim u celoj ovoj priči da uvek imamo prostora za rast i razvoj. Svakoga dana možemo da budemo sve bolja verzija sebe. Svi smo mi mali dijamanti koji jedva čekaju da pokažu svoji puni potencijal. I srećna sam kada i svojom klijentima mogu da pomognem u tome da još više sijaju. 🙂

Na ovim stranicama ćete moći da čitate moja iskustva, uvide, razmišljanja.

Radujem se i ovoj avanturi 🙂

S ljubavlju,
Nora Kalapati

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s