Isceli traume svog unutrašnjeg deteta


Dragi Moji,

Od danas imate priliku da kupite snimak radionicei meditacije: Isceli traume svog unutrašnjeg deteta.

Koje su dobrobiti ovog načina rada?
– Radite radionicu kada vama odgovara,
– Možete je pogledati koliko puto god želite,
– Pratite svoj tempo rada.

Šta je Unutrašnje dete i zašto je važno baviti se sa ovom temom?

U svakome od nas živi unutrašnje dete.

Ako pogledate u oči dvogodišnjaku, videćete otvorenost, životnu radost i bezuslovnu ljubav. Ne manipuliše, samo posmatra i reaguje na stvari instiktivno, iskreno, pokazujući šta oseća u tom momentu. Dete od dve godine još ne nosi nikakve maske, ne skriva se ni od koga.

Onda se desi neki lom, neki životni događaj i to malo dete kreće da se zatvara. U njenu podsvest se usađuju uverenja vezana za sigurnost, mamu, tatu, odnosu prema svetu, o tome kako stvari funkcionišu. Nakon toga sva ta negativna uverenja samo potvrđuje kroz dodatna iskustva, i samim tim stvara osećaj da nije dovoljno dobra, pojavljuju se razni strahovi, nestaje samopouzdanje.
Sve ovo se dešava bez obzira kakvo smo detinjstvo imali. Veoma često u radu sa klijentima vidim da i dete koje je imalo divno detinjstvo, kojem su prižali i ljubav i pažnju u sebi nosi puno rana i negativnih uverenja.

Na žalost, ova negativna uverenja, osećaji koje nosimo u našoj podsvesti, kontolišu naš život u sadašnjem trenutku. Iako se nešto desilo u detinjstvu, čak i ako se ne sećamo konkretne situacije, ne želimo da se povredimo, bojimo se promena, strah nas je da izgubimo ljubav, da ne ostanemo sami, itd. Uradićemo sve što je potrebno kako ne bi ponovo proživeli traume iz detinjstva. I zato igramo igrice, bojimo se, okrivljujemo sebe, osećamo da nismo ništa posebno ili se jako vezujemo za stvari koje nas sabotiraju.

Šta donosi veza sa unutrašnjim detetom i šta dobijamo kada iscelimo traume našeg unutrašnjeg deteta?
Isceljenje nam donosi: Samopouzdanje, veru u sebe u sadašnjem trenutku, osećamo se sigurnije, moćnije. Strahovi nam nestaju. Gradimo konstruktivne odnose. Svet nam se otvara i više nije toliko strašan. Uviđamo naše kvalitete, kapacitete, sposobnosti i imamo hrabrost da ih upotrebimo.

Kroz radionicu pričamo o tome: Kako nastaju traume, u kom periodu u životu smo se zaglavili i zbog čega. Cilj da imate jasniju sliku zašto se osećate danas ovako kako se osećate, da kao prvo razumete sebe i svoje postupke. Pričaćemo i o tome kako se možete približiti svom unutrašnjem detetu, kako izgraditi odnos.

A na kraju radionice smo radili jednu moćnu ThetaHealing meditaciju za Isceljivanje trauma unutrašnjeg deteta. Cilj je da imate jedan alat u rukama koji možete iskoristiti kao bi iscelili stare rane i kako bi mogli krenuti putem sreće, radostim zadovoljstva, mira.

Trajanje radionice je 97 minuta.
A cena snimka je 20 Eura.

Za kupovinu radionice i meditacije pišite mi na mail: nora.jokanovic@gmail.com

Više nema izgovora ako želite da iscelite svoje unutrašnje dete. 

Kupite svoju radionicu već danas i krenite sa radom. 

S ljubavlju,
Nora Jokanović
ThetaHealing i Bars praktičar, Floriterapeut