Individualne meditacije

Želiš da meditiraš a ne znaš odakle da kreneš?
Da li osećaš da ne možeš da pronađeš meditaciju koja je baš za Tebe?
Da li imaš situaciju koju želiš da rešiš?
Da li bi volela da imaš svoju ličnu vođenu meditaciju koja je kreirana samo za Tebe?

Ako je tvoj odgovor DA, na pravom si mestu.

Kao ThetaHealing praktičar dugi niz godina radim sa klijentima na rešavanju njihovih izazova u životu. Kroz praksu se pokazalo da klijenti mnogo brže napreduju i mnogo brže ostvaruju rezultate kada imaju individualan pristup. Isto tako mnogo im služi kada imaju vođenu meditaciju samo za njih koju mogu slušati svaki dan.

Individualne meditacije su zaista posebe, jer su kreirane za Tvoj problem. Kako nema dve iste osobe, kako smo svi divni i jedinstveni na svoj način, tako ne odgovara svima svaka meditacija. Individualna meditacija ima u fokusu Tebe, i zbog toga je toliko sjajna, i zbog toga je toliko efikasna.

Ovu meditaciju kreiram zajedno sa Tobom. Pre meditacije koju izrađujem sa puno ljubavlju i pažnje za tebe, se čujemo na jednoj konsultaciji da se dogovorimo u čemu je problem i za šta tražiš rešenje.

Ako osećaš da bi individualna meditacija pomogla na tvom putu ličnog rasta i razvoja, ako bi svaki dan rado slušala svoju ličnu meditaciju, sada to možeš i da uradiš. Individualna meditacija je stvorena samo za tebe, potpuno je jedinstvena i uključuje sve ono što je Tebi lično potrebno.

Kako izgleda proces izrade meditacije?

Kako bi meditacija bila u potpunosti prilagođena Tebi, pre snimanja i same meditacije radimo konsultaciju. Na toj konsultaciji želim da vidim šta te muči, koji je cilj, šta želiš da postigneš, za šta želiš svoju individualnu meditaciju.

Nakon obavljene konsultacije meditiramo zajedno. A nakon zajedničke meditacije u najkraćem vremenskom periodu na svoj mail dobijaš svoju ličnu meditaciju u mp3 formatu.

Ova meditacija će biti tvoj najbolji prijatelj, pomagač, podrška na putu.

Trajanje meditacije je najmanje 30 minuta.

Cena izrade individualne meditacije i konsultacije je 40 eura.

Ako imate bilo kakvo pitanje vezano za individualne meditacije, ili si spremna da naručiš svoju meditaciju, možeš mi pisati na mail:
nora.jokanovic@gmail.com

Ako želiš svoju individualnu meditaciju, zakaži svoju konsultaciju još danas. 🙂

S ljubavlju,
Nora Jokanović
ThetaHealing i Bars praktičar, Floriterapeut

Utisci nakon individualnih meditacija:

“Norine meditacije obožavam. Uvek sam redovna na svakoj meditaciji koju radi, a posle ih ponavljam i po nekoliko puta. Odlučila sam se za individualnu meditaciju, jer me zanimalo kako bi moja lična meditacija izgledala. 🙂 I moram reći da sam ODLUŠEVLJENA. Nora je sjajna. Toliko nežna, mila, toliko ima divan glas. Ma pravo je bilo uživanje. Osetila sam neke stvari koje do tada nikada nisam u meditacijama. Nisam ni mogla da pretpostavim da će ovako sjajno biti. 🙂 Sada nastavljam da koristim meditaciju, a Tebi mila moja Nora, hvala na ovoj čarobnoj prilici. Čujemo se za još neku meditaciju. 🙂 “

“Draga, samo da znaš da je meditacija sjajna. Zaspim sa lakoćom svaku noć, a ujutru se budim sa puno energije. Ovo mi je stvarno trebalo. Hvala najdraža moja Nora.. ti si moje svetlo ❤