Floriterapija

20197083_10210861070017014_1995756256_nFloriterapija predstavlja prirodan i blag način isceljenja koji koristi esencije napravljene od cveca. Floriterapija se u svetu smatra jednom vrstom homeopatije, u skladu sa tim predstavlja holistički način tretiranja raznih problema. Deluje na sva tri nivoa ljudskog funkcionisanja – fizičkom, mentalnom i emocionalnom.

Cvetne esencije deluju tako što pomažu da se osoba oslobodi negativnih uverenja, misli i osećanja koje postoje na nivou psihe i time omogućuje pozitivnom kvlaitetima, kao što je ljubav, radost, vera, hrabrost, itd., da se ispolje u životu osobe. Kada negativna uverenja i misli nestanu, ravnoteža i isceljenje nastupaju. Cilj floriterapije je ponovno uspostavljanje harmonije između psihe i tela osobe.

Korišcenje floriterapije je potpuno bezopasno i neškodljivo, tako da mogu da je koriste svi, od beba i trudnica, do ozbiljno bolesnih i starih ljudi. Takođe NE stvara nikakvu fizičku ili psihičku zavisnost.

Pristup u floriterapiji je individualan. Do kombinacije cvetnih esencija dolazi se tako što se za jednu ili nekoliko tegoba koje osoba ima u datom trenutku izaberu odgovarajuće cvetne esencije. Ima više načina na koji se svetne esencije mogu uzimati. Najčešći je oralno konzumiranje, odnosno piju se. Standardna doza je 4-5 kapi 3-4 puta dnevno, dok se ne ispije bočica (oko mesec dana). Kapi se direktno nakapaju na jezik, mada se mogu nakapati i u vodu i onda popiti.

Cvetne esencije postižu izvanredne rezultate u rešavanju problema kao što su:

– Bračni i porodični problemi
– Razne vrste panika, strahova, fobija i anksioznosti
– Depresije
– Bolesti zavisnosti
– Slabost posle raznih bolesti
– Teškoce u učenju kod dece
– Stidljivost
– Osećaj krivice
– Poremećaji ponašanja mladih
– Ljubomora
– Zavist
– Impulsivnost
– Neodlučnost
– Nervoza
– Nesanica
– Bes
– Stres
– itd.

Za svakoga postoji njegova jedinstvena kombinacija cvetnih esencija u određenom životnom trenutku. Koja je Vaša? 🙂

Cena Floriterapeutske konsulacije nakon koje dobijate svoju jedinstvenu kombinaciju je 30 Eura.

Konsultacije možete zakazati na mail:
kalapati.nora@gmail.com

Balkanske cvetne esencije floriterapija