Access Bars

accessbars_cover2
Šta je Access Bars?

Tretman BARS izvodi tako što se ruke polože na glavu klijenta i aktiviraju se 32 tačke (Bars) koje čuvaju memorisane elektromagnetske komponente svih naših misli, ideja, stavova, odluka i verovanja koje smo ikada imali o lečenju, novcu, starenju, isceljenju, telu, kontroli, svesnosti, kreativnosti, energiji itd.

BARS se aktiviraju laganim dodirom i tako omogućuju energiji da nesmetano teče i otpusti naboje koji nas u životu ograničavaju i onemogućavaju da napredujemo i istinski živimo život kakav na svesnom nivou želimo. Osoba koja prima tretman ne mora da zna šta se otpustilo i iz kog je to vremena, ne treba da se suoči sa prošlošću da bi promenila sadašnjost.

Bars tretman nema kontraindikacija i mogu da ga koriste svi koji žele promenu u bilo kom segmentu života i/ili samo žele da se dobro opuste i da se oslobode od svega što ih pritiska. Preporučljiv je posebno ljudima koji su u kontinuiranom stresu, menadžerima, studentima, djacima, sportistima, ali i maloj deci i trudnicama.

Šta nam donose bars tretmani?
Snažan imunitet, više energije, otpornost na stres, odličan san, regulaciju telesne težine, odlično zdravlje, vitalnost, bolje rezultate na poslu, u školi, u sportu, bolju komunikaciju sa ljudima, potpunu prisutnost i pažnju, snažnu povezanost sa sobom i obilje neograničenih mogućnosti.

Za sva dodatna pitanja, zakazivanje BARS tretmana pišite mi na mail:

kalapati.nora@gmail.com

Advertisements
%d bloggers like this: