5 uverenja sa kojima sabotirate svoje šanse za ljubav

Želite da imate partnera, ali nikako da nađete pravu osobu za sebe? Imate utisak da se vrtite u krug? Kao da je svaki partner koga ste imali do sada isti? Pokušali ste sve, ali ipak ne ide?

Danas želim da podelim sa vama 5 podsvesnih uverenja sa kojima najčešće sabotiramo šanse za ljubav. Pa da krenemo. 🙂

 1. Nisam dovoljno dobra
  Jedan od temelja harmonične veze jeste da imate odgovarajuće samopoštovanje. Da budete svesni svoje vrednosti, da budete svesni koliko ste divni. Na žalost u današnje vreme ovo nije uvek lako, jer nas na svakom ćošku bombarduju informacijama, uverenjima kako bi šta trebalo da izgleda. Bombarduju nas šta je savršeno i da sve mora biti savršeno, i samo ako je savršeno samo onda je dobro. I onda se osećamo loše, jer se ne uklapamo u ta očekivanja i mislimo da nismo dovoljno dobri. Međutim, savršenstvo ne postoji. Baš kao što je i lepota relativna. Nemamo svi isti ukus i to je u redu. Sva sreća pa je svet toliko šaren, i zajedno sa njim. I baš zato svako ima priliku da pronađe pravu osobu za sebe. Izgradite ljubav prema Sebi. Osvestite da ste baš ovakvi kakve jeste divni, jedinstveni i magični. Budite svesni da će vas neko baš ovakvu voleti i želeti. 🙂
 2. Svi muškarci su isti
  Ako ste se već razočarali u suprotni pol, verovatno da ćete taj osećaj neko vreme projektovati na sve predstavnike toga pola. U tom slučaju budite iskreni sa sobom. Svaka osoba je drugačija. Hajmo jedan primer, važi? Ušli ste u prodavnicu, i niste zadovoljni uslugom prodavača u toj prodavnici. To ne znači da su svi prodavci isti. To ne znači da su svi prodavci bezobrazni, grubi i tako dalje. I mislim da ne postoji osoba koja nakon negativnog iskustva u kupovina prestala da kupuje. Tako to funkcioniše i sa ostalim stvarima, pa i u partnerskom odnosu. Možda sada neko misli: Ali Nora, nije to isto, tu sam dala sebe u potpunosti. Želela sam da ta veza uspe. Razumem vas, međutim želim da znate da postoje i divni muškarci, muškarac koji samo vas traži, i krenite iz perspektive da će sve biti sjajno i da ćete naredni put upoznati baš ovakvog muškarca. Koliko god godina da imate, šta god da ste doživeli do sada, to je deo prošlosti. Bitna je sadašnjost i znaj da i ti zaslužuješ sreću. Čak i ona ako si žene. I već stižemo do narednog uverenja.
 3. Žene ne zalužuju sreću
  Možda ste se iznenadili sada kada ste čuli za ovo uverenje, međutim veoma često se pojavlju kada radim sa klijentima na ThetaHealing tretmanima. Ovo uverenje se vuče godinama i generacijama unazad. Međutim, nema razloga da i dalje vučete ovo uverenje. Nemojte misliti, da ćete zbog ovoga biti sebični, da ćete biti loši. Ako ste srećni, radosni, kada sijate, ta vaša svetlost će obasjati svaku osobu sa kojom se sretnete. Svi pobeđuju kada ste dobro. 🙂 A kada ste srećni, radosni, ispunjeni dozvoljavate i takvom partneru da uđe u vaš život.
 4. Ponovo ću se razočarati
  Od mnogih klijenata sam čula ovu rečenicu: Ako može da bude loše, onda to neće biti dobro i bolje da i ne pokušavam. Ovo može biti rešenje, ako želite da ostanete bez partnera, ali postoji i bolja opcija. Ako se otvorite ka ljubavi i novom partneru, možda ćete imati neprijatna iskustva, niko ne garantuje da ćete odma sresti pravu osobu za sebe, međutim znate kako se kaže: medalja uvek ima dve strane. Budite malo hrabri jer šta ako sve prođe dobro? Tada bi bili srećni. Ako se zatvorite samo zbog mogućnosti da ćete biti povređeni, samim tim uskraćujete sebi priliku i da budete srećni. Razmislite o ovome.
 5. Bolje mi je da budem sama
  Ovo uverenje se takođe vezuje za stah od razočarenja. Nakon nekoliko lošeg iskustva često se dogovrimo sa nama samima da nam ne treba niko. Da ne želimo da imamo nikoga u životu, da nam je bolje da budemo sami. Tako ne treba nikome da se prilagodimo, nema kompromisa, možemo da radimo šta god hoćemo. Ako dovoljno dugo ubeđujete sebe u ove stvari, poverovaćete da je tako najbolje, i u skladu sa tim, ostaćete sami. Naravno, ovo ne znači da svako mora da živi u partnerskom odnosu ako to ne želi, samo želim da pogledate stvari malo dublje. Budite iskreni sa sobom. Ako zaista želite da ostanite sami, to je u redu. Međutim, ako ostajete samo samo zbog toga jer se plašite gubitka, onda zamenite ovo uverenje sa uverenjem koje će vam služiti. Vizualizujte, sanjajte o tome zašto je dobro biti sa nekim. Sa ovim sve već uradili prvi korak ka tome.

Da li ste se prepoznali u ovim uverenjima? Da li želite da se oslobodite ovih uverenja? Pokušali ste već svašta nešto a niste uspeli? Mislite da ima još neko uverenje koje vas sabotira, a niste sigurni o čemu se radi?

Ja vam predlažem da uradimo jedan ThetaHealing tretman zajedno. ThetaHealing je sjajna metoda za otkrivanje i otpuštanje ograničavajućih uverenja.

Zakazivanje tretmana je putem maila: nora.jokanovic@gmail.com

Biće mi veoma drago da vam pomognem da se oslobodite uverenja sa kojima sabotirate ljubav.

Svi vi zaslužujete divan partnerski odnos. Oslobodite se ograničavajućih uverenja i uživajte u ljubavi.

S ljubavlju,
Nora

A za sve vas koji želite da slušate ovu temu, možete učiniti ovde:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s