Kako mi je ThetaHealing pomogao da zavolim crvenu boju?

Otkriću vam jednu tajnu. Do pre par godina sam mrzela crvenu boju. Imala sam jako veliku odbojnost prema njoj. Kao devojčica sve mi je bilo crveno. Roditelji su mi kupovali crvene cipelice, crvenu jaknu, crvene mašnice, ma sve mi je bilo crveno. U to vreme su sve devojčice imale sve rozo ja sam imala sve crveno.

Gledajući iz ove perspektive i puno godina, znam da moji roditelji nisu želeli da budem ista kao druge. Želeli su da se ističem, da budem drugačija, da budem svoja. Nisu želeli da prate trendove, birali su boju koju su oni želeli. Radili su to iz najbolje namere.

Međutim to mala Nora nije uopšte volela. Koliko god puta ih molila da dobijem nešto rozo, ja sam uvek dobijala crveno. I vremenom se u meni razvila velika odbojnost prema crvenoj boji.

Jednom prilikom na ThetaHealing tretmanu smo se dotakli ove teme. Bilo mi je jako zanimljivo zašto se tako osećam. Kroz tretman smo došli do toga sa sam se u tom momentu osećala drugačijom, a to nije dobro za mene. Osećala sam da ne mogu da imam ono što želim. Osećala sam da uvek moram težim putem. Osećala sam da me ne slušaju i da ne čuju ono što govorim.

Oslobađajući se svih ovih uverenja, osećaja koja sam tada stekla, u kupovini mi je sve više privlačila crvena odeća. Sećam se prvi put kada sam kupila crvenu majicu posle dugo dugo godina, osećala sam se sjajno u njoj. 🙂 Ovaj put sam se osećala posebnom, svojom, jedinstvenom i divnom. 🙂

Negativni osećaji koje sam imala su nestali, i sada mogu da uživam u crvenoj haljini, crvenoj jakni, ma šta god samo da je crveno. 🙂

Zašto vam ovo pričam? 🙂

Veoma često na ThetaHealing tretmanima klijenti mi kažu: Ma daj Nora to je bilo jako davno. Ma daj Nora, kakve to veze ima sa situacijom sada? Ma daj Nora to je tako detinjasto.

Sada iz ove perspektive možda i jeste, ali tada tom malom detetu to je bila jako velika stvar. Kao i meni, što mi je sve bilo crveno a ne rozo.

I kada promenite ta uverenja i osećaje, čitava situacija dobija novu dimenziju. 🙂

Ovo je samo jedan od mojih primera, a obećavam da ću podeliti sa vama još. 🙂

Da li i vi imate situaciju koju želite da rešite? Da li imate stvari sa kojima sabotirate sebe? Da li ste spremni da pustite sve te stvari i da živite život punim plućima?

Ako je vaš odgovor da, u tom slučaju vam predlažem da zakažete svoj ThetaHealing tretman još danas. Više o ThetaHealingu možete pročitati ovde.

Biće mi drago da vam budem podrška na ovom putu. 🙂

S ljubavlju,
Nora

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s