Sanjala sam te.. – Poruka za žene

blur-1840538_1280Sanjala sam te noćas.. U mojim snovima si se ujutru probudila sveža. Rastegla si se dobro, osetila si upalu mišića od vežbanja od prethodnog dana. Bacila si pogled nazad, tvoj partner još spava, a tebi prolaze kroz glavu srećni trenuci koje ste juče zajedno proveli. Pogledala si se u ogledalu i poslala sebi poljubac i rekla: Kako sam samo zgodna. ❤

Dok si se tuširala, sa radošču, motivisano si planirala svoj dan, našminkala si se, i sve više si sijala. Pogledala si sebe u oči i rekla: Draga, toliko te volim! ❤

Šta kažes? Da prestanem da pričam svoj san, jer je ovo nije tako? Da je ovo samo san i nema nikakve veze sa životom?

Šta kažeš? Da si se ujutru umorno probudila, da si jedva ustala iz kreveta? Da ako pomisliš na partnera osećaš tugu i razočarenje? U ogledalo nema ni šanse da se pogledaš, nego bežiš od njega, jer ne voliš svoje telo? Ne pamtiš kada sti otišla na posao bez grča u želucu? Našminkaš se eto samo da ličiš na ženu?

Draga, sigurna sam da ovo nije život koji želiš da živiš. Da li je ovo zaista nešto što želiš za sebe?

Partnera koji ne obraća pažnju na tebe, koji je u svom nekom svetu? Dosadan posao koji je još i previše stresan? Kada si poslednji put se smejala onako od srca? Kada si se poslednji put osećala fenomenalno u svom telu? Kada si poslednji put otišla u šetnju samo zato što ti prija? Kada si poslednji put izvela sebe na kolač, jer ti se baš jede?

Reci mi iskreno: Kada bi stvarno iz sveg srca volela sebe, kada bi bila bitna i važna sebi, da li bi se ovako ophodila prema sebi?

Ako bi tvoj najbolja prijateljica bila u ovakvoj situaciji ili tvoja ćerka, šta bi joj predložila?
Da se odmori? Da nauči da kaže ne? Da obrati više pažnje na sebe? Da nađe boljeg partnera? Da promeni posao? Da nađe neki hobi? Da poradi na odnosima koje ima? Da razmazi samu sebe sa spavanjem, koncertima?

Ako tačno znaš šta bi njoj rekla, zašto ti ne slediš te savete?

Zašto nisi bitna sebi? Znaš tačno šta ti treba, ali to ne radiš.

Jer ne voliš sebe…

Sigurno nije dobar osećaj suočiti se sa ovim stvarima, ali molim te nemoj da očajavaš. Nemoj sad da budeš još više besna i ljuta na sebe. Ima jedan sitan korak koji još danas možeš da uradiš kako bi se ujutru budila sa osmehom na licu, kako bi onaj moj san za tebe bila stvarnost.

Zamoliću te da uzmeš papir i olovu u ruke i kreni da pišeš. Napiši šta je to što ŽELIŠ.
Što detaljnije razradite teme:
– Kakav je tvoj posao uz snova? Kakvo radno vreme? Šta bi radila? Kakve kolege želiš?
– Kakav je tvoj partner iz snova?
– Jedan dan koji je samo tvoj. Ni novac ni vreme nije bitno. Možeš da uradiš šta god poželiš što te čini srećnom. Kakav je to dan? Da li bi otišla kod frizera, na neku masažu, da li bi čitala ceo dan, ili bi otišla na izlet? Napiši!

Odgovorite na gore navedena pitanja, iskreno. Pišite u sadašnjem trenutku. Neka se sve to dešava u ovde i sada, kao da već sada sve to živite?

Kakav je osećaj? 🙂

S ljubavlju,
Nora

P.S. Ako smatraš da ti treba pomoć, da ne možeš sama, da su ovo već jako duboki obrasci u tebi, svakako predlažem da uradimo jedan ThetaHealing tretman zajedno. Više o ThetaHealingu možeš pročitati ovde. Biće mi drago da ti pomognem da snovi postanu java. 🙂

Uskoro imamo jedan Webinar gde će nam tema biti poslovna žena. 🙂 Kako uskladiti poslovno i privatno? Kako da se sprijateljite sa novcem? Kako da se osećaš kao uspešna poslovna žena. 🙂 Pa ako te zanima, već sada možeš da se javiš na mail: kalapati.nora@gmail.com Radujem ti se. 🙂

20170921_111449

One thought on “Sanjala sam te.. – Poruka za žene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s