Zašto mi novac ne dolazi u život?

the-last-shirt-1510597_960_720.jpgKada mi klijenti dolaze na ThetaHealing tretmane, neki od najčešćih tema su: odnos prema sebi, samopouzdanje, strahovi, partnerski odnosi, odnos sa roditeljima, itd. Ali tako je puno tretmana na temu novca. Kako mogu i ja konačno da živim u izobilju? Zašto meni ne uspeva da uvek imam novca koliko mi je potrebno?

Šta je novac?

Novac je energija. Ništa drugo. Kada ovo spoznamo, počinjemo da imamo drugačiji odnos sa novcem. Iz mog iskustva mogu reći da i do ove spoznaje vodi jedan put.

Odakle da krenemo kako bi razumeli dešavanja vezano za novac u našem životu?
Jedna od najvažnijih stvari i ovde kreće od roditelja. Kako su se mama i tata odnosili prema novcu? Kakva je bila situacija u vašem detinjstvu? Na taj način možemo sa lakoćom da prepoznamo neke obrasce, uverenja koje i mi imamo. Ako ste u porodici trebali da obraćate pažnju na svaki dinar gde se troši, verovatno ćete i Vi to raditi. Ako ste videli kako se roditelji muče, rade dva tri posla da bi došli do novca, stekli ste uverenja da se do novca dolazi na težak način, da za novac treba namučiti, itd. Slušali ste isto tako da novac ne raste na drveću, da je novac zlo, da je novac prljav, da ga imaju samo oni koji nisu pošteni.

Ali postoji i ona druga strana. Kada ste rođeni u porodici gde je bilo finansijskog izobilja. Gde su Vam roditelji mogli priuštiti sve što ste želeli. Ali su odnosi u porodici bili zbog toga izuzetno loši. U ovim situacijama često nesvesno odlučujemo da ćemo se u toku života odreći novca, zarad sreće, radosti, mira i harmonije u porodici. Ovde se često vezuju i uverenja da nas novac ograničava i sputava, da je novac opasan. Da se ne može imati i ljubav i novac. Da se nečega uvek trebamo odreći.

Izuzetno je bitno pronaći ova podsvesna uverenja i zameniti je. Jer ako naš podsvesni um čini 90%, onda je to veoma ozbiljna brojka sa kojom se treba pozabaviti.

Neretko u toku ovih tretmana pronalazimo i ugovore, zavete iz prošlih života kada smo se zavetovali na siromaštvo. Zavetovali smo se da se odričemo ovozemaljskih sadovoljstava, jer ćemo sve to dobiti kada napustimo ovu fizičku stvarnost. Ovi zaveti čak ne trebaju da budu naši. Dovoljno da je neko od naših predaka živeo na ovaj način, a mi to kroz naš DNK nosimo dalje…

A postoji još jedna zanimljiva stvar.. Dosta klijenata sa kojim smo radili na ovu temu, zapravo su mi ispričali kako su još u utrobi svoje majke izgubili svog brata ili sestru blizanca. Znači rodili su se samo oni. I na ovaj svet su došli sa osećajem da zbog toga ne zaslužuju izobilje u svom životu. Ako brat/sestra nisu mogli da se rode, ni oni ne mogu da budu u potpunosti srećni, ispunjeni, da žive u finansijkom izobilju. Naravno gubitak u majčinoj utrobi ima svoje razloge, kao sve u našem životu, ali svi ti podsvesni programi itekako mogu da nas sputavaju sve dok to ne otpustimo i razumemo iz Stvoriteljeve perspektive.

Dakle, ako se energija novca ne kreće u Vašem životu, za to može biti puno razloga. Zaista vredi pogledati o čemu se radi, otpustiti sve te stvari, i pokrenuti i tu energiju 🙂 Svi zaslužuju da žive u finansijskom izobilju, pa tako i Ti. 🙂

Ako odlučiš, biće mi drago da ti pomognem u tome

S ljubavlju,
Nora

Ovde možete da pročitate opis ThetaHealinga.

Ovde možete pročitati iskustva klijenata
(klikom na tekst iznad)

20170921_111449

3 thoughts on “Zašto mi novac ne dolazi u život?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s