Šta je to što zaista želiš?

composition-1837242_960_720Živimo vreme velikih promena. Mnogi od nas su se odlučili da želimo da promenimo sve što nam nije dobro. Da izbacimo sve kamenčiće iz cipela, ili ako treba čak i cipele da zamenimo i promenimo. Ta promena utiče na ceo naš život i dotiče svaki segment života, naravno ako je promena prava. Prethodih dana sam na ThetaHealing tretmanima često pitala klijente šta je to što zaista žele? Šta je za njih posao snova? Kakav da bude idealan partner? Kakav odnos žele sa njim? Kakav je za njih život koji žele da žive? I mogu da nabrajam do sutra…

Veoma često, odgovor je bio: Ne znam…

Sa ovim odgovorom imamo jedan problem… Ako ne znamo šta je to što želimo, kako ćemo znati da to došlo u naš život? Kako će Stvoritelj (Bog, Univerzum, kako god ga zovete) znati šta da nam pošalje u život?

Ono što isto tako čest odgovor, da samo želim da bude drugačije i da ovoga više ne bude… A šta to da bude? 🙂 Sa ovim pitanjem pozabavite se ozbiljno, jer je on prvi korak svesnog kreiranja naših života. Ako ne znam gde idem, svaki voz i svaka stanica ce biti pogrešni.

Kada tačno znate šta je to što želite: želim da učim nove jezike, želim da živim u ljubai i miru, želim da otvorim svoj mali biznis, želim da imam partnera kome verujem, koji me podržava, znaćete i kuda da krenete.

Napravite sledeću vežbicu.
Šta je to što zaista želim? Prožite svaku oblast života: zdravlje, posao, partnerski odnosi, porodica, prijateljstva. Kada? Gde? Ko?

Napišite sve ovo detaljno. Sve što Vam je sada bitno i važno. Ako za nešto kažete ne znam, nemojte to da Vas rastuži… Iza tog “Ne znam” se krije strah. Strah koji nas zaustavlja, koji nam daje do znanja da nismo dovoljno dobri i vredni. A mi mu verujemo.. Suština zadatka jeste da se sloj po sloj oslobodimo tog straha, i da vidimo u šta nas je sve uverio.

Često kada radimo ovu vežbicu i čak pomislimo da bi baš volela da imam posao gde ja mogu da organizujem svoje vreme, eto njega.

– Tebi to svakako neće uspeti.
– Nisi ti dovoljno dobra.
– Život nije tako jednostavan.
– Niko to još nije uradio, pa baš ćeš ti.
– Život je borba.
– Sve je uzaludno.
– Nemaš ti dovoljno hrabrosti.
– Fali ti samopouzdanje.

Da nabrajam još? 🙂

Svi ovi programi su toliko duboko u nama, da nas do kraja života mogu držati u tom “Ne znam” stanju… Svi imamo prava da živimo srećan i ispunjen život! Do srećnog i ispunjenog života vodi više puteva. I možete da birate svakog trenutka kojim putem želite sada da idete. 🙂

I može se živeti punim plućima, slobodno u ljubavi! Samo donesi odluku! Pozabavite se sa pitanjem šta je to što zaista želite? I počnite već danas. 🙂

Niste sami. 🙂 Pomoći ću, vodiću bas, nosiću, pokazaću! Samo ako ZAISTA želite. 🙂

S ljubavlju,
Nora

Zakazivanje ThetaHealing tretmana za oslobađanje negativnih uverenja, osećaja, strahova je na mail:
kalapati.nora@gmail.com

11101235_10204711121472144_3096864611058718728_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s