Zašto ne živiš život punim plućima?

girl-1317084_960_720Zašto dozvoljavaš strahu, okruženju, uverenjima da te drže u mestu? Zašto ćutiš, umesto da tražiš i pitaš? Zašto ne učiniš nešto, čak ako imaš samo jedan posto šanse da svoj život učiniš boljim? Zašto živiš po starim navikama, obrascima? Zašto ne pokažeš ko ti zaista jesi?

Postaješ siv u ovom svetu, jer pokušavaju da te uvere da je ovaj život siv, i da si i ti takav. To sve čine dok iz tebe sijaju sve divne dugine boje, svi sjajni potencijali koji jedva čekaju da izađu na površinu, da se pokažu, i da ovaj svet učine još šarenijim. Ne, nije život siv, kao što to nisi ni Ti. Stavi sa strane ko šta govori, i nemoj im verovati, veruj SEBI. Tu je ogledalo, pogledaj u njega!! Imaj hrabrosti pogledati u ogledalo i upoznati to jedinstveno, magično i divno biće koje će ti uzvratiti pogled. Pogledaj konačno sebe, i poveruj, da je sve ovo u tebe, da je svetlost u Tebi. I kada upoznaš sebe, i shvatiš koliko si zaista divan, izlaziš iz sivila, i krećeš ka svetlosti, ka bojama, ka šarenilu, ka sreći, ka ljubavi.

Nemoj dozvoliti da te strahovi vode, jer nema loših i dobrih odluka. Ima samo lekcije koje treba da naučimo i savladamo. Ako stojiš u mestu, u svojoj zoni komfora, možda ćeš se osećati sigurno, ali tvoje čarobne boje, vremenom će sve više bledeti, i gubiti na svojoj lepoti. Toliko da ih više nećeš znati ni prepoznati… I ako to već sada osećaš, poslušaj svoju dušu i KRENI ka napred.

Čak i ako nema povratka, nije ni važno, jer ćeš sebi sagraditi jedan novi put. Imaš priliku da sagradiš put koji će biti svetliji, srećniji, koji će te odvesti do divnih mesta, uspeha, iskustava, ljudi. Tvoja duša želi rast, razvoj, a strah je taj koji je drži u tamnici i ne dozvoljava joj to. Prepusti se, i kreni.

U tebi je sva snaga, i moć koja ti je potrebna na ovom putu. Pogledaj se u ogledalo, i donesi odluku DANAS!

S ljubavlju,
Nora

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s